• Handgjorda produkter från Abies Creative

Pure Merino - The Horses dinner

  • 229 kr

Pure Merino är ett 100% merino ullgarn som inte är superwash behandlat. Det är otroligt mjukt och roligt att sticka med.

I lager.
Lagersaldo: 4

Pure Merino är ett 100% merino ullgarn som inte är superwash behandlat. Det är otroligt mjukt och roligt att sticka med. Det är ett fylligt garn som kan stickas med en aning grövre sticka/virknål än superwash behandlade garn i samma längd/vikt. 

The Horses dinner är bege med mörkare bruna innslag. Vissa härvor har också mera av rödbruna inslag.

Detta garn passar för bland annat vantar, mössor, tröjor och sjalar.

Specifikation:
100g/härva
100% Merino ull
400 meter / 100g. 

Detta är ett handfärgat garn, vilket innebära att variation i färgerna kan uppstå. Varva gärna två nystan när du använder dem för att det ska synas så lite som möjligt. 

Om du vill ha garn till ett större projekt? Kontakta mig så färgar jag upp speciellt till dig så att du är säker på att du får samma färgbad på alla dina härvor. 

Färgen på bilden överensstämmer med verkligheten på min skärm, observera att olika skärmar kan visa färger väldigt olika. 

Handtvätt max 30 grader med ulltvättmedel. Tryck ut vattnet utan att vrida, plantorka. Jag har gjort vad jag kan för att färgen ska vara vattenfast. Trots det kan det förekomma att det färgar av sig lite vid första tvätten.