• Handgjorda produkter från Abies Creative

Organic DK

100% obehandlad Merinoull
225 m/100 g

Fördelar med Merinoull - den perfekta kombinationen av stil och funktion!

Vill du sticka plagg som är både snygga och praktiska? Då behöver du inte leta längre än till Merinoull. Den här fantastiska textilen har blivit allt mer populär på senare tid, och det är inte svårt att förstå varför. Här är några av de främsta fördelarna med Merinoull:

  1. Temperaturreglerande egenskaper: Merinoull är känt för sin förmåga att hålla dig varm på kalla dagar, och samtidigt kyla ner dig när det blir för varmt. Detta beror på ullens unika struktur som innehåller små luftfickor som fungerar som isolering.

  2. Naturligt fukttransporterande: Merinoull har förmågan att absorbera fukt från kroppen och sedan släppa ut den, vilket gör att du håller dig torr och bekväm hela dagen.

  3. Lättviktigt och mjukt: Trots dess isolerande egenskaper är Merinoull mycket lätt och mjuk. Det känns knappt som att du har något på dig, vilket gör det perfekt för både vardag och sport.

  4. Lätt att ta hand om: Merinoull är mycket enkel att ta hand om, och kräver sällan kemtvätt eller andra komplicerade rengöringsmetoder. Det är också mycket motståndskraftigt mot lukt och behöver därför inte tvättas lika ofta som andra material.