• Handgjorda produkter från Abies Creative
  

Om Abies Creative

Välkommen till Abies Creative – där kreativitet och hantverk möts! Jag, Jenny Kedebäck Larsson, är stolt ägare av detta företag och jag bor i den idylliska byn Voxtorp, strax söder om Kalmar.

Här hittar du handgjorda väskor i olika storlekar, former och material som jag själv syr på min  mormors gamla symaskin som jag ärvt. Dessutom erbjuder jag unika pärlmarkörer och vackert handfärgat garn sedan sommaren 2020.

Sedan min första webbshop öppnade på Etsy den 6 juni 2019 har jag med glädje skickat mina produkter till nöjda kunder över hela världen, från Europa till Asien, Australien och Nordamerika. Mitt stora passion är att hitta de mest inspirerande tygerna som ger mig habegär och glädje, för att skapa unika och personliga väskor som får dig att känna dig speciell.

Förutom min webbshop ordnar jag också små och intima stick-events och kurser i stickning och sömnad i området kring Kalmar. Jag har även en stor dröm om att skapa en fantastisk garn- och stickmässa här i sydöstra Sverige.

Låt Abies Creative bli ditt första stopp när du söker efter något unikt och personligt. Ta en titt på min webbshop och låt mig hjälpa dig att hitta den perfekta väskan eller garnet för dina behov. Jag ser fram emot att få skapa något vackert för dig!

När jag inte är kreativ så driver jag också en bokföringsfirma med inriktning på föreningar och små nystartade företag.