• Handgjorda produkter från Abies Creative

Projektväska - Mörka fjädrar med roströd botten

  • 269 kr

Projektväskor i ett härligt lite grövre bomullstyg med fjädrar i brunt och grått samt en roströd botten i linnetyg.

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Kontakta mig för information om den är på väg in igen. [email protected]

Projektväskor i ett härligt bomullstyg med fjädrar i olika bruna och grå färger. Botten är av rostrött linnetyg. Väskorna är helfodrade och har 2-3 fickor. 

Väskorna finns i fyra storlekar, X-large, Large, Medium och Petite.

Alla väskorna har en fin avslutning på dragkedjorna och ett smycke/stickmarkör för att dra i ingår. Väskorna är fodrade med ett mjukt men stadigt mellanlägg som gör att de står för sig själva men samtidigt är lätta att stoppa ner i en packning om man vill.

Väskornas ungefärliga mått:

X-Large
39 cm bred
29 cm bred
och den har en 10 cm bred botten

Large
35 cm bred
27 cm hög
och den har en 9 cm bred botten

Medium
31 cm bred
20 cm hög
och den har en 9 cm bred botten

Petite
22 cm bred
13 cm hög
och den har en 9 cm bred botten

OBS! Väskornas bredd räknas vid dragkedjan. Den plana, breda botten gör att de smalnar av något mot botten. Alla väskor är handgjorda och därför kan storleken variera något. 

X-Large är perfekt för det större projektet, tröjor, stora sjalar eller om du vill få plats med flera projekt i samma väska. Upp till 12 härvor (a´100g) av tunnare garn ryms i denna väska .

Large är väskan för stora och medelstora projekt, tröjor, sjalar, babyset mm. Du får plats med ungefär 7 härvor (a´100 g) av tunnare garn. 

Medium är väskan för mindre och medelstora projekt så som sjalar, mössor, strumpor, barnkläder, vantar och mycket mer. Du får plats med ungefär 5 härvor (a´100 g) av tunnare garn. 

Petite är perfekt för det lilla projektet, en vante eller en strumpa. Den fungerar också väldigt bra för alla dina tillbehör, måttband, sax, stickmarkörer, virknål och mycket annat. 

Alla tillbehör som visas på bilden är bara för dekoration och för att ge en uppskattning av väskans storlek. Dessa ingår inte i produkten.