• Handgjorda produkter från Abies Creative

Silke/Mohair - Red Velvet

  • 219 kr

Detta silk/mohair garn är varmrött med mörkare partier. Det är tunt och fungerar lika bra att användas tillsammans med ett ullgarn som ensamt.

I lager.
Lagersaldo: 8

Detta silk/mohair garn har en varmröd färg med mörkare röda partier. Jag tycker den röda drar mer mot blått än orange och den är inte juligt röd. Garnet är tunt och följsamt och fungerar lika bra att användas tillsammans med tex ett ullgarn som ensamt, allt beroende på vad för material du vill ha. 

Specifikation:
50g/härva
28% Silke och 72/ Kid Mohair
420 meter/50g.

Detta är ett handfärgat garn, vilket innebära att variation i färgerna kan uppstå. Varva gärna två nystan när du använder dem för att det ska synas så lite som möjligt. 

Om du vill ha garn till ett större projekt. Kontakta mig så färgar jag upp speciellt till dig så att du är säker på att du får samma färgbad på alla dina härvor. 

Färgen på bilden överensstämmer med verkligheten på min skärm, observera att olika skärmar kan visa färger väldigt olika. 

Handtvätt max 30 grader med ulltvättmedel. Tryck ut vattnet utan att vrida, plantorka. Jag har gjort vad jag kan för att färgen ska vara vattenfast. Trots det kan det förekomma att det färgar av sig lite vid första tvätten.