• Handgjorda produkter från Abies Creative

Organic DK - Marmelade

  • 219 kr

Upptäck Abies Creatives handfärgade aprikosa merinoull "Marmelade" - det ultimata garnet för dina stickprojekt.

I lager.
Lagersaldo: 6

Handfärgad aprikos merinoull - Marmelade

Upptäck Abies Creatives handfärgade aprikosa merinoull "Marmelad" - det ultimata garnet för dina stickprojekt. Varje härva väger 100 gram och är 225 meter lång, vilket gör det idealiskt för att skapa tröjor, halsdukar, vantar, mössor och mycket mer. Den 100% obehandlade organiska merinoullen är temperaturreglerande, bra på att transportera fukt och otroligt mjuk att bära.

Det handfärgade garnet har skiftningar i djup och färgskala, vilket ger varje härva en unik karaktär. För att minimera färgskiftningarna rekommenderas att du varvar två nystan när du använder det.

Och om du planerar att göra ett större projekt, kontakta oss så färgar vi upp speciellt för dig så att du får härvor från samma färgbad. Upplev skillnaden med Organic DK Merinoull - Beställ idag!

Allt garn färgas av mig (Jenny) hemma i köket och att du är nöjd är allra viktigast för oss. Har du några frågor och funderingar är det bara att höra av sig. 

Masktäthet ca 17-21 maskor/10cm

OBS! Detta garn består av 4 trådar ren merinoull. Ullen är väldigt mjuk, men det gör också att den kan noppar sig lättare än andra typer av fibrer. Använd gärna en noppkam för att ta bort dem. Ju mer du använder ditt plagg och tar bort nopporna desto mindre bildas. 

Färgerna på bilderna stämmer överens med verkligheten på min skärm, men observera att olika skärmar visar färger väldigt olika. Därför är det inte säkert att färgen din skärm visar 100% överensstämmer med verkligheten.