• Handgjorda produkter från Abies Creative

Projektväska - Vita tecknade katter på rosa botten

  • 469 kr

Projektväskor med ett härliga rosa bomullstyg med ritade vita katter samt svart lite grövre botten. Väskorna är helfodrade och har 2-3 fickor.


I lager.

Projektväskor med ett härliga rosa bomullstyg med ritade vita katter samt svart lite grövre botten. Väskorna är helfodrade och har 2-3 fickor. 

Väskorna finns i tre storlekar,  Large, Medium och Petite. Väskan i storlek Large har ett handtag,

Alla väskorna har en fin avslutning på dragkedjorna och ett smycke/stickmarkör för att dra i ingår. Väskorna är fodrade med ett mjukt men stadigt mellanlägg som gör att de står för sig själva men samtidigt är lätta att stoppa ner i en packning om man vill.

Väskornas ungefärliga mått:

Large
35 cm bred
24 cm hög
och den har en 10 cm bred botten

Medium
31 cm bred
19 cm hög
och den har en 10 cm bred botten

Petite
22 cm bred
13 cm hög
och den har en 9 cm bred botten

OBS! Väskornas bredd räknas vid dragkedjan. Den plana, breda botten gör att de smalnar av något mot botten. Alla väskor är handgjorda och därför kan storleken och tygets placering variera något. 

Large är väskan för stora och medelstora projekt, tröjor, sjalar, babyset mm. Du får plats med ungefär 7 härvor (a´100 g) av tunnare garn. 

Medium är väskan för mindre och medelstora projekt så som sjalar, mössor, strumpor, barnkläder, vantar och mycket mer. Du får plats med ungefär 5 härvor (a´100 g) av tunnare garn. 

Petite är perfekt för det lilla projektet, en vante eller en strumpa. Den fungerar också väldigt bra för alla dina tillbehör, måttband, sax, stickmarkörer, virknål och mycket annat. 

Alla tillbehör som visas på bilden är bara för dekoration och för att ge en uppskattning av väskans storlek. Dessa ingår inte i produkten.