• Handgjorda produkter från Abies Creative

Projektväska - Små färgglada kattansikten

  • 269 kr

Projektväskor i ett härligt tyg med små kattansikten i flera färger. Väskorna är helfodrade och har 2-3 fickor.


I lager.

Projektväskor i ett härligt tyg med små kattansikten i flera färger och en gul enfärgad botten. Väskorna är helfodrade och har 2-3 fickor. 

Väskorna finns i två storlekar, Medium och Petite. Medium har ett handtag,

Alla väskorna har en fin avslutning på dragkedjorna och ett smycke/stickmarkör för att dra i ingår. Väskorna är fodrade med ett mjukt men stadigt mellanlägg som gör att de står för sig själva men samtidigt är lätta att stoppa ner i en packning om man vill.

Väskornas ungefärliga mått:

Medium
31 cm bred
19 cm hög
och den har en 10 cm bred botten

Petite
22 cm bred
13 cm hög
och den har en 9 cm bred botten

OBS! Väskornas bredd räknas vid dragkedjan. Den plana, breda botten gör att de smalnar av något mot botten. Alla väskor är handgjorda och därför kan storleken och tygets placering variera något. 

Medium är väskan för mindre och medelstora projekt så som sjalar, mössor, strumpor, barnkläder, vantar och mycket mer. Du får plats med ungefär 5 härvor (a´100 g) av tunnare garn. 

Petite är perfekt för det lilla projektet, en vante eller en strumpa. Den fungerar också väldigt bra för alla dina tillbehör, måttband, sax, stickmarkörer, virknål och mycket annat. 

Alla tillbehör som visas på bilden är bara för dekoration och för att ge en uppskattning av väskans storlek. Dessa ingår inte i produkten.