• Handgjorda produkter från Abies Creative

Projektväska - Man ska ha husvagn

  • 399 kr

Projektväskor i ett härligt ljust turkost tyg med roliga husvagnar. Väskorna är helfodrade och har 3 fickor.


I lager.

Projektväskor i ett härligt bomullstyg med husvagnar på ljus turkos botten.
Limited Edition

Väskorna finns i två storlekar, Large och Medium. Alla har ett handtag. Väskorna är helfodrade och har 3 fickor.

Alla väskorna har en fin avslutning på dragkedjorna och ett smycke/stickmarkör för att dra i ingår. Väskorna är fodrade med ett mjukt men stadigt mellanlägg som gör att de står för sig själva men samtidigt är lätta att stoppa ner i en packning om man vill.

Dessa väskor ingår i en Limited edition serie, vilket innebär att när de är slutsålda så är de slut. Jag har inget mer av detta tyg och kan inte göra fler. 

Väskornas ungefärliga mått:

Large
35 cm bred
27 cm hög
och den har en 9 cm bred botten

Medium
31 cm bred
20 cm hög
och den har en 9 cm bred botten

OBS! Väskornas bredd räknas vid dragkedjan. Den plana, breda botten gör att de smalnar av något mot botten. Alla väskor är handgjorda och därför kan storleken variera något. 

Large är väskan för stora och medelstora projekt, tröjor, sjalar, babyset mm. Du får plats med ungefär 7 härvor (a´100 g) av tunnare garn. 

Medium är väskan för mindre och medelstora projekt så som sjalar, mössor, strumpor, barnkläder, vantar och mycket mer. Du får plats med ungefär 5 härvor (a´100 g) av tunnare garn. 

Alla tillbehör som visas på bilden är bara för dekoration och för att ge en uppskattning av väskans storlek. Dessa ingår inte i produkten.