• Handgjorda produkter från Abies Creative

Sjalen Fake It Till You Make It

  • 53 kr

Stickmönster till sjalen Fake It Till You Make It. Detta är mönstret till en mindre triangelformad sjal med en bred kant av falska flätor.


I lager.

Stickmönster till sjalen Fake It Till You Make It. 

Detta är mönstret till en mindre triangelformad sjal. Om du följer stickfastheten i mönstret så räcker precis en 100 g härva (400 m) tunt garn. Sjalen stickas från nacken (ökningarn görs där ifrån) i rätstickning och avslutas med en bred kant av falska flätor.  Denna sjal kan stickas i vilket garn du vill med den stickfasthet du själv väljer. Jag har stickat den i mitt garn Pure Merino som du hittar under rubriken Handfärgat garn. Observera att om du väljer ett annat garn kanske garnåtgången inte stämmer. Sjalarna på bilderna är stickade i färgerna "Fall in Vermont" och "Green Dragon"

Garn - Pure Merino, 400 m/100 g. (Eller annat likvärdigt garn)

Stickfasthet - 19 maskor= 10 cm i rätstickning efter aggressiv våtsträckning, 26 maskor=10 cm i rätstickning innan vårtsträckning. 

Storlek - Ca 126 cm längst den lätt överkanten och 47 cm hög

Välj mellan en digital eller fysisk kopia. Digitala mönster skickas manuellt. Beroende på när du gör din beställning kan det ta en stund. Glöm inte att ange en mailadress i kassan för att den ska kunna skickas. 

Har du några frågor kontakta mig på [email protected]