• Handgjorda produkter från Abies Creative

Socks - Tropical Night

  • 219 kr

Detta handfärgade sockgarn är melerat i två nyanser grönt, blått och lita. Detta garn passar till bl a sockor, vantar, sjalar och tröjor.

I lager.
Lagersaldo: 5

Detta sockgarn är melerat i två nyanser av grönt, blått och lila. Varje färgfält är lite bredare. Socks är ett underbart mjukt garn, det är roligt att använda och inblandningen av nylon gör det mer slitstarkt. Detta garn passar för allt från sockor och vantar till tröjor och barnkläder. 

Specifikation:
100g/härva
75% Superwash Merino / 25% Nylon
425 meter / 100g. 

Detta är ett handfärgat garn, vilket innebära att variation i färgerna kan uppstå. Varva gärna två nystan när du använder dem för att det ska synas så lite som möjligt. 

Om du vill ha garn till ett större projekt? Kontakta mig så färgar jag upp speciellt till dig så att du är säker på att du får samma färgbad på alla dina härvor. 

Färgen på bilden överensstämmer med verkligheten på min skärm, observera att olika skärmar kan visa färger väldigt olika. 

Handtvätt max 40 grader med ulltvättmedel. Tryck ut vattnet utan att vrida, plantorka. Jag har gjort vad jag kan för att färgen ska vara vattenfast. Trots det kan det förekomma att det färgar av sig lite vid första tvätten.