• Handgjorda produkter från Abies Creative

Silver sparkle - Green Dragon

  • 229 kr

Detta sockgarn är färgat med två olika gröna färger samt rött. Silver sparkles är ett underbart mjukt garn men en mycket tunn silvertråd i.

I lager.
Lagersaldo: 8

Detta sockgarn är färgat med två olika gröna färger samt rött. Det finns även mindre partier av brunt, bege och vitt. Silver sparkles är ett underbart mjukt garn med en mycket tunn silvertråd i vilket gör att det bara glimmar lite, lite i det när man stickar. Detta garn passar för allt från sockor och vantar till tröjor och barnkläder. 

Specifikation:
100g/härva
75% Superwash Merino / 20% Nylon / 5% Silver Lurex
400 meter / 100g. 

Detta är ett handfärgat garn, vilket innebära att variation i färgerna kan uppstå. Varva gärna två nystan när du använder dem för att det ska synas så lite som möjligt. 

Om du vill ha garn till ett större projekt? Kontakta mig så färgar jag upp speciellt till dig så att du är säker på att du får samma färgbad på alla dina härvor. 

Färgen på bilden överensstämmer med verkligheten på min skärm, observera att olika skärmar kan visa färger väldigt olika. 

Handtvätt max 40 grader med ulltvättmedel. Tryck ut vattnet utan att vrida, plantorka. Jag har gjort vad jag kan för att färgen ska vara vattenfast. Trots det kan det förekomma att det färgar av sig lite vid första tvätten.