• Handgjorda produkter från Abies Creative

Silke/Mohair - Tivoli

  • 219 kr

Skapa fantastiska projekt med vårt handfärgade silk/mohair garn!

I lager.
Lagersaldo: 4

Skapa fantastiska projekt med vårt handfärgade silk/mohair garn!

Om du söker efter ett unik och vacker garn till dina sticknings- eller virkningsprojekt, behöver du inte leta längre! Vårt handfärgade silk/mohair garn är precis vad du behöver för att skapa något extra speciellt.

Detta vackra garn är färgat i blekt rött, gul, grönt och blått, vilket ger det en unik och förtrollande utseende. Eftersom silk/mohair inte tar upp färg lika starkt som andra typer av garn, är färgerna mer subtila, men ändå fulla av karaktär.

Garnet är tunt och följsamt, vilket gör att det är perfekt att använda tillsammans med andra garner eller på egen hand. Oavsett vad du väljer att använda det till, kommer det att ge ditt projekt en lätt och luftig känsla.


Specifikationerna för detta garn är imponerande: 50g/härva, 28% silke och 72% kid mohair, och hela 420 meter per 50g. Detta innebär att det finns tillräckligt med garn för att skapa en rad olika projekt, från enkla halsdukar till mer komplexa tröjor och koftor.


Var noga med att notera att eftersom detta är ett handfärgat garn, kan det förekomma variationer i färgerna. För att undvika detta, rekommenderar vi att du varvar två nystan när du använder dem. Om du vill använda detta garn för ett större projekt, är det enkelt att kontakta oss för att färga upp mer av samma färgbad till dig.

Vi har gjort vad vi kan för att färgen på bilderna ska överensstämma med verkligheten, men observera att färger kan se annorlunda ut på olika skärmar.

Detta fantastiska garn är enkelt att sköta om, med en handtvätt i max 30 grader med ulltvättmedel. Tryck ut vattnet utan att vrida, och torka plant. Trots att vi har gjort vad vi kan för att göra färgen vattenfast, kan det förekomma att det färgar av sig lite vid första tvätten.

Beställ vårt handfärgade silk/mohair garn idag och låt din kreativitet flöda!