• Handgjorda produkter från Abies Creative

Små mörkblå hjärtan

  • 269 kr

Projektväska i linnetyg. På framsidan små blå hjärtans och en enfärgad blå baksida. Väskorna är helfodrade och har 2 fickor.

I lager.
Lagersaldo: 1

Projektväska i linnetyg med mörkblå hjärtan på framsidan och enfärgad mörkblå baksida. Väskan är helfodrad och har 2 fickor. 

Väskan har en fin avslutning på dragkedjan och ett smycke/stickmarkör för att dra i ingår. Väskan är fodrad med ett mjukt men stadigt mellanlägg som gör att den håller formen men samtidigt är lätta att stoppa ner i en packning om man vill.

Väskans ungefärliga mått:
Petite
22 cm bred
15 cm hög
och den har en 6 cm bred botten

OBS! Väskornas bredd räknas vid dragkedjan. Den plana, breda botten gör att de smalnar av något mot botten. Alla väskor är handgjorda och därför kan storleken och tygets placering variera något. 

Petite är perfekt för det lilla projektet, en vante eller en strumpa. Den fungerar också väldigt bra för alla dina tillbehör, måttband, sax, stickmarkörer, virknål och mycket annat. 

Alla tillbehör som visas på bilden är bara för dekoration och för att ge en uppskattning av väskans storlek. Dessa ingår inte i produkten.