• Handgjorda produkter från Abies Creative

Gravel

  • 189 kr

85% Superwash Merino / 15% Nylon, 360 m/100 g. Perfekt garn för små och stora projekt som sockor, vantar, tröjor och barnkläder.

I lager.
Lagersaldo: 2

Detta sockgarn är mediumgrått. High Twist är underbart mjukt och aningen tjockare än Socks och ger väldigt väldefinierade maskor. Det är roligt att använda och inblandningen av nylon gör det mer slitstarkt. Detta garn passar för allt från sockor och vantar till tröjor mm. 

Specifikation:
100g/härva
85% Superwash Merino / 15% Nylon
360 meter / 100g. 

Detta är ett handfärgat garn, vilket innebära att variation i färgerna kan uppstå. Varva gärna två nystan när du använder dem för att det ska synas så lite som möjligt. 

Om du vill ha garn till ett större projekt? Kontakta mig så färgar jag upp speciellt till dig så att du är säker på att du får samma färgbad på alla dina härvor. 

Färgen på bilden överensstämmer med verkligheten på min skärm, observera att olika skärmar kan visa färger väldigt olika. 

Handtvätt max 40 grader med ulltvättmedel. Tryck ut vattnet utan att vrida, plantorka. Jag har gjort vad jag kan för att färgen ska vara vattenfast. Trots det kan det förekomma att det färgar av sig lite vid första tvätten.